Artikel: Lørdag: Quiksilver Windriders Wave/Freestyle DM & Wild West Slalom

windsurf

Lørdag: Quiksilver Windriders Wave/Freestyle DM & Wild West Slalom

Lørdag:
Skippermøde kl. 08.00 på Ørhage.

7.30. Dagens sejladser kommer til udspille sig i disciplinen freestyle. Først bliver A-klassen sat på i en single elimination. Dernæst får B-klassen og juniorerne tid på vandet. Vejrudsigten ser ganske fortrøstningsfuld ud, og Wild West Slalom lægger op til en høj pistolføring.

A-klassens single elimination er slut. D-38 trumfede finaleheatets afslutning med en flaka into shore-break into beach into broken mast. Og vandt over Martin Sørensen, der vandt formandsposten i DBOs wave/freestyle-udvalg. Placeringerne blev:

4: Jesper Honoré

Juniorernes runde i freestyle er afsluttet. De giver den gas de unge knægte! Resultaterne blev:
1: D-210 Ole Christian Hasholt
2: D-52 Nicolai Krarup
3: D-995 Oscar Helmersen
4: D-59 Mathias Lyngs
5: D-224 Rasmus Øgelund
6: Asger Øgelund

Præmieoverrækkelse for Wild West Slalom, Wave og Freestyle finder sted i Redningshuset lørdag aften kl. 20.30!

Følg det løbende på DBO.dk

Read more

DBO

Update: Live fra Quiksilver Windriders Wave/Freestyle DM & Wild West Slalom

Det blev afslutningen på en crazy dag i Klitmøller med vind af stormstyrke og massere af action. Desværre ikke de bedste forhold til hverken wave eller slalom men massere af afviklede sejladser og ...

Læs mere
galleri

Havstokken 4. Okt - Galleri

Se de flotte billeder fra Havstokken 4. okt 2009 – Mark Wengler er manden bag linsen! For første gang i nitten år lykkedes det DBO at afvikle et wave stævne på Sjælland. Sidste år blev der sejlet f...