Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Riders.dk | May 27, 2017

Scroll to top

Top

Crew

Hvem står bag Riders?

 

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. Sitet drives af en gruppe frivillige ildsjæle inden for de respektive miljøer og kører 100% non-profit.

Brænder du selv for ekstremsport og det at skrive og tage billeder, så er Riders.dk måske noget for dig? Har du en artikel som du kunne tænke dig at få udgivet, eller er du interesseret i at blive en del af Riders.dk Crew, så læs mere HER.

 

 

alexander_vissing_ridersdk
Alexander Vissing

Startede hos Riders.dk i 2010. Inkarneret freestyle- og freerideskiløber med sidespring i snowboardverdenen samt alt hvad der ellers rør sig inden for ekstremsport og livsstil. Alexander har tidligere været kendt for Underground Jib Arena i København, samt som kommentator på DR fra blandt andet OL og Frostgun Invitational.

E: vissing@riders.dk

TI
Troels Iversen

Troels startede hos Riders.dk tilbage i 2006 og har siden rapporteret fra events og konkurrencer over det meste af kloden. Passioneret freeride skiløber og fotograf, der tilbringer flest mulige uger i bjergene hver vinter, hvor St Anton am Arlberg i Østrig er favoritten. Sommeren går med at surfe den danske vestkyst – især omkring Cold Hawaii.

E: troels@riders.dk


12041932_10153203479021417_1431416463_n

Jens Peter Frederiksen

Startede hos Riders.dk i efteråret 2011, holdte pause i 2013 men er nu stærkt tilbage. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten, hvor freeride og freestyle fylder mest. Til dagligt læser Jens Peter på CBS og er bosat i København.

E: jens@riders.dk


marie_ridersdk

Marie Tvarnø

Marie startede hos Riders.dk i 2015. Det meste af vinteren bruger hun på at stå på ski, hvor hun racer afsted på pisterne. Hun er ved at uddanne sig til skiinstruktør gennem Den danske skiskole, men hopper også rundt i parken og offpisten. Til daglig er hun bosat i København, hvor hun læser ernæring og sundhed.

E: marietvarno@gmail.com


anne_vinternes_ridersdk

Anne Vinternes

Startede hos Riders.dk i 2016. Hendes passion findes hovedsageligt i skisporten, hvor det alpine skiløb fylder mest. Anne har også Kitesurfet og dyrket adventuresport gennem Oure Højskole, og har på det seneste kastet sig over crossfit. Til dagligt læser hun journalistik og er bosat i Odense.

E: annevinternes@outlook.dk

klausheisterberg_ridersdk

Klaus Heisterberg

Startede hos Riders.dk i 2016. Passioneret skiløber med stor kærlighed for freestyle- og freeridesiden, hvilket der også kommer et lille edit ud af i ny og næ. Klaus har desuden rejst jorden rundt, og fik her øjnene op for surfing i bl.a. Australien og på Hawaii. Til dagligt læser han journalistik og er bosat i Odense.

E: klausheisterberg@gmail.com

1185229_10151629168837335_1546721520_n

Teit W. Knudsen

Teit startede i 1999 surf-shop.dk, som han sammen med Ralf Sohl i 2001 udviklede til en online portal for surf – og freestylekulturen i Danmark. De kaldte den Riders.dk.

Teit og Ralf har siden starten af Riders.dk, blandt andet også startet den legendariske række af Hawaii Parties, arrangeret WaveCamps på Gran Canaria og SnowCamps i Alperne, ejet og drevet Alpservice ApS, samt stiftet et webbureau og et mediebureau. Teit er stadig aktiv som windsurfer, surfer og skiløber, og er pt. bosat i norske Stavanger.

E: teit@riders.dk