WINDSURFRBSC – Så er vinderne fundet

Robert Sand og Mads Bjørnå løb med de to eftertragtede parts i filmen Red Bull Storm Chase
Redaktionen15 år siden1 min

Så har vores venner i Tyskland fået talt deres stemmer op manuelt.

 

Ifølge de første forlydende skulle mere end 13.000 interesserede have smidt deres stemmer i de 11 lande i den sidste finale aftemning.

 

Stort tillykke til Mads og Robert.

 

Jobst Paepcke fra RSBC bekræfter at der var tæt løb;

“We had a first place whith Robert at a bit more than 29%, Mads with slightly under 28% and Lars whith just 0,6% behind.”

 

 

Af andre interessante kan det nævnes at Emma Johansson, som den eneste kvinde, skal deltage i den svenske del. Og Ben Proffitt fik sin plads i England.

 

Fra den 1. september åbner vinduet, hvor du kan spejde efter et ordentligt lavtryk, så filmen kan komme i kassen, blive redigeret og udgivet i tid til at komme på din ønskeseddel, som årets vildeste julegave.

 

Stay tuned på Riders.dk for mange flere nyheder om Red Bull Storm Chase

 

 

 

Folkene bag Red Bull Storm Chase og Surfklubben NASA arbejder sammen om den danske afdeling. Det sker gennem projektet Building the Cold Hawaii, hvorigennem klubben også har lanceret S2S kampagnen. Alle har en dyb interesse i at bevare og udvikle mulighederne for bølgesurfing i Thy.

Du kan læse mere om S2S kampagnen på www.nasa-klitmoeller.dk, hvor du også kan melde dig ind i NASA. På den måde kan du være med til at støtte arbejdet med at udvikle det kolde Hawaii.   

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.