PULSLars Gedsø er kommet på Grenade

Silkeborgenseren og ”Hemsedal local” Lars Gedsø er kommet på Grenade og kommer til at sporte’ alt fra Gloves og Tees til outerwear linjen Fatique Project
Redaktionen15 år siden1 min

Lars er featuring i dette års udgave af Frost og har tilbragt de sidste par sæsoner i Hemsedal i selskab med bla. Esben Lunde. Lars skal i år bla. på tour til Bear Mountain og filme til næste års yderst lyssky film projekt ”Hjerter Pistoler”.

 

Hvor mange år har du været på sæson i Hemsedal og hvad syntes du om det?

Det har jeg været i 3 sæsoner og det har været super dope. Masser af gode oplevelser og venner. Et rigtig dope sted at lære og udvikle sig. De har jo lidt til en hver smag, så alt i alt et rigtig godt sted. Ellers blev man jo heller ikke ved med at vende tilbage år efter år. 

 

Du har før takket nej til sponsorater, hvorfor var det lige Grenade der fik lov til at pryde din krop?

Jeg har aldrig været så vild med det der sponsor race og har aldrig rigtig opsøgt det. Grunden til at jeg takker ja til Grenade sponsoratet er, at jeg er stoked over deres vilde design og godt kan lide ideen bag Grenade, altså at det er snowboardere der står bag (Danny Kass). og ikke mindst at det er igennem NIMB distribution. De drenge gør en masse for deres teamriders og det danske snowboard miljø. Jeg er stoked over at de anerkender det jeg går og laver.  

 

 

Hvad står din kommende sæson på?

Den står på en tur til Big Bear Mtn i USA, for at filme lidt. sammen med NIMB drengene. Ellers går turen et smut til Hemsedal i Påsken for at besøge et par af de gamle drenge deroppe. Og så skal jeg nok et lille smut til Stryn engang til sommer.

 

 

NIMB distribution´s Teammanager Peter Falktoft: Lars har hidtil været ret anonym indenfor Dansk snowboarding, hvilket er en skam, hans evner og stil taget i betragtning.
For han er virkelig en fryd at se stå på snowboard. Han har HANDS DOWN dk’s bedste stil på rails og så har han en bemærkelsesværdig evne til at få det hele til at se ret effortless ud. Drengene har kendt ham i et stykke tid og har hyped’ ham pænt meget, hvilket jeg sagtens kan forstå, nu hvor jeg har set ham køre. Og så er han jo jyde, så vi er praktisk talt i familie jo… Vi håber at Lars synes at det nye gear er blæret og at han kan få filmet en masse når han ryger til SoCal med nogle af de andre drenge. Han er i hvert fald værd at hook’ up og han fortjener en masse eksponering og LOVE. Yeah…

 

 

 

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.