WINDSURFSponsorering af Young Guns og gratis DVD’er

Så er der gode nyheder til alle Young Guns, som deltager eller planlægger at deltage i den Danske rangliste i Formula. Neilpryde Scandinavia har købt et parti boardbags hjem til alle junior surfere, som surfer med i den Danske rangliste i klasserne U17 og U15
Redaktionen15 år siden1 min

Det eneste det kræver, er du har et DEN nummer (f. eks DEN-111) og deltager i en rangliste et sted i Danmark. Så er du frisk og overvejer at sejle med, sponsorerer Neilpryde altså en gratis Formula boardbag til alle Young Guns. Det gælder selvfølgelig også selvom du ikke sejler med Neilpryde udstyr!

 

Den danske rangliste er stedet hvor danske elitesurfere kommer, men også stedet for de, som ønsker at prøve kræfter med kapsejlads. Der er sejlere i alle niveauer, hvilket gør det muligt for stort set alle med Formula udstyr at deltage.

 

For at sejle med i Ranglisten og DM, skal du have et DEN nummer, som du køber hos Dansk Brætsejler Organisation (www.dbo.dk), som giver dig mulighed for at deltage i stævnerne. Flere og flere juniorer surfer med i den Danske Rangliste, hvor de bedste junior surfere er med helt fremme.

 

Efter en lang, hård og fed dag på vandet er der fællesspisning og hygge om dagen der gik, hvor der udveksles oplevelser og fortælles røverhistorier. Alt i alt nogle kanon gode og velorganiseret stævner, som giver rigtig god træning og oplevelser.

 

 

 

 

 

Neilpryde/JP Danmark har købt 2000 dvd’er hjem fra JP Aloha Classic, som blev sejlet november på Hookipa Beach, Maui. Dvd’erne kommer hjem i februar, og sendes direkte ud til alle forhandlere, så de første 2000 surfere får en gratis dvd. Videoen var afslutningen på wavestævnerne, hvor sejlere som Jason Polakow, The Pritchards, Kauli Seadi, Micah Buzianis, Josh Angulo, Viktor Fernandez og mange flere deltog. Flot og fed motivations faktor til de kolde mørke dage, hvor man drømmer sig til lange hvide strande med vind og bølger.

 

 

Chill Sebastian og Danni

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.