WINDSURFSebastian K and Danni J – Be aware!

Riders.dk's Young Guns opfordrer alle juniorer til at komme op af sofaen og ud på vandet... De har selv lagt et hårdt påsketrænings program og vil efter påske vise masser af billeder og film
Redaktionen15 år siden1 min

Marts måned er gået med en masse windsurf for Sebastian Kornum og Danni Jakobsen, og vi har trænet rigtig meget den sidste uge. Noget tyder på påskeferien bliver fuld af windsurf og træning.

 

Vi træner alt hvad vi kan på at forbedre og finpudse. Det er alt fra at gå højde, sløre, layline (den korteste vej til mærkerne), bomninger, stavvendinger til hvordan grejet skal finpudses. Danni arbejder stadig meget på at finde layline, prøve finner af og trimme grejet, og Sebastian får en masse rutine og fintrimning øvet, alt i mens der arbejdes med høj intensitet på vandet.

 

Forleden dag gik dagen med Slalom i Skive. RS:SLALOM sejlene blev luftet og afprøvet, og der trænes Jibes og fart, som skal bruges til konkurrence. Ingen har lyst til at falde i, men det er ikke nok at holde sig på brættet for at følge med Sebastian, som sjældent ryger i eller laver en langsom jibe.

 

 

I den kommende uge (påskeferien) vil vi træne utrolig meget. Det bliver formentlig til en masse formula (vi kan sagtens være ved Skive surfklub en hel dag – så kom endelig!). Vi elsker at være til surf og hygger os som de gode kammerater og træningspartnere vi er. For os er Windsurf ikke bare en sport, men et socialt netværk vi elsker at mødes med.

 

Vi er fire drenge som sejler meget sammen (Danni Jakobsen DEN-64, Sebastian Kornum DEN-24, Christian Justesen DEN-26 og Andreas Jensen DEN-79). Vi sejler alle Formula og udnytter hver eneste dag med vind til en dag på vandet. Vi bor tæt på vandet og kontakter hinanden med det samme efter skole, for at aftale at mødes til en dag på vandet. Med andre ord går tiden ikke op i fnidder fnadder eller misforståelser, men gode turer på vandet.

 

Påsketræning

Vi vil i forbindelse med vores påsketræning forsøge at tage en masse gode billeder på vandet, og evt. noget film, som kan ses på vores hjemmesider og team hjemmeside. Tjek det ud – og få noget inspiration til hvordan en god windsurftræning fungerer. Der er ikke meget andet at sige end det virker, og der er synlige fremgang hos alle. Så ud af sofaen og kom på vandet! – det betaler sig mange gange igen!

 

Danni Jakobsen og Sebastian Kornum!  

 

Klik på billedet og se Danni og Sebastian give den fuld æde i en vinterstorm på ved Dæmningen i Skive

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.