WINDSURFYoungguns til NM part 2+3

Så er jeg ankommet til Båstad i Sverige. Der har været rigtig godt vejr i dag, med solskin og masser af vind - og heldigvis ingen regn!
Redaktionen14 år siden1 min

Så er der kommet en del til Nordisk mesterskab i Sverige! – Vi er ca. 10 biler fra Danmark, hvor af 4 af dem kommer fra Skive J Vi har fundet os til rette ved siden af lystbådshavnen, og har udsigt ud over 30 fods motorbåde og store biler.

I dag var vi ude at sejle, og vinden var lidt tricky. Så var den der, og så var der ikke ret meget. Vinden kom fra øst i dag, og var derfor fralands. Vi fik os nogle små sejladser i dag, hvor vi øvede lidt på nogle bøjer, men turen mod topmærket var af og til afbrudt pga. manglende vind.

Nu har vi efterhånden alle sammen slået lejr, og er klar til sejladserne i morgen. Vinden ser lovende ud for i morgen, til gengæld ser den knap så god ud for lørdag og søndag. Så lad os håbe der kommer nogle gode sejladser i morgen.

Det var alt for denne gang, forhåbentlig har vi nogle billeder og resultater at sende hjem i morgen. Christen og Torben har taget nogle billeder, som vi kan sende hjem når der er en fornuftig forbindelse. Lige pt. Er vi koblet op via en mobil telefon.


Fredag d. 3 august

Så er første dag med windsurf overstået! Det blev til 4 sejladser for formula sejlerne og 3 sejladser for RS:X sejlerne. Jeg ved ikke hvor meget freestylerne fik sejlet, men jeg synes at hører de færdiggjorde deres sejladser.

Vinden kom fra nordvest, og det gav gode bølger og fin vind. Vi startede med at sejle 2 sejladser i vind mellem 7-9 m/s, hvorefter der var en middags pause. Efter middags pausen var der fin Det gik de danske sejlere godt, og Søren Buhl, Sebastian Kornum, Don Fisher og Danni Jakobsen ligger i top 5 i U18 i Nordisk mesterskab med nogle fint sejlede heats, men også Andreas Jensen gjorde fin figur i sejladserne.

I U15 gruppen fører Sebastian Kornum, og de andre danskere, Christian Justesen, Frederik Poser og Anders Nors klarede sig fint i de svære forhold.

Forholdene bød på over 10 m/s efter pausen, og bølgerne havde også taget til. Det var tydeligt at mærke vi var kommet i havet, og for de som var van til at sejle i en stille fjord, var det noget af en omvæltning. De fleste voksende riggede deres 9.8, mens de fleste juniorer riggede 9.0 og nedefter.

Lørdag d. 4 august

I dag var der ingen sejladser. Vi blev sendt på vandet mange gange, men det blev udskydelse på udskydelse og kun de færreste nåede ud – til et stort vindhuld ude på vandet. Så det blev til en lang dag på stranden med masser af sol og bar mave. Solen skinnede igennem hele dagen, så der var fuld hus ved vandet, på en meget flot sandstrand med bar og kiosk.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.