SNOWBOARDJ.P Solberg signer med Helly Hansen

Endnu en Burton rider forlader folden, efter de omfattende nedjusteringer, omrokeringer.
Redaktionen13 år siden1 min

Den norske heavy-hitter J.P Solberg har kvittet Burtons bastard-brand Analog til fordel for den klassiske gigant Helly Hansen. Solberg har i mange år været en del af Burtons ANALOG holdet der også tæller Danny Davis, Heikki Sorsa og Mikkel Bang.
Solberg er kun endnu en i rækken af de pro’s der har forladt Burton. Blandt andet kan nævnes Gigi Rüf der er kommet på Volcom og

J.P bliver holdkammerat med legenden Shin Campos, der udtaler at han er stoked over JP, da han kan bringe nyt blod og en kæmpe pose tricks til H/H teamet.Hvis du vil se mere til J.P Solberg så tjek hans part ud i Absinthe’s Ready

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.