WINDSURFInterview med Sebastian Kornum DEN 24

Efter en god sæson i 2008 er Sebastian klar på en ny sæson i 2009 med nye udfordringer - OPDATERET artikel
Redaktionen13 år siden1 min

Navn: Sebastian Kornum

Alder: 16

Sponsorer: JP-AUSTRALIA, NeilPryde, VOLVO, Strandtangen, Quiksilver, Wiley- X og Jetrejser.

Hvordan har du forberedt dig gennem vinteren?:
Jeg løber ca. 4 gange i ugen, og forsøger at cykle mountainbike lørdag og søndag når jeg er hjemme fra efterskolen. Jeg har haft meget fokus på udstrækning og smidighed, da jeg ved det er meget vigtigt i alle discipliner. Derudover har jeg selvfølgelig også styrketrænet, dog mest med min egen kropsvægt.

Hvem tror du bliver dine værste konkurrenter/de hårdeste i DK?:
I Formula vil jeg gerne på skamlen overall på ranglisten. Sidste år endte jeg som nr. 5 på ranglisten overall. Så de hårdeste konkurrenter bliver de fire, der var foran mig i 2008.
I wave er det svært at sige hvem der er de største konkurrenter. Her er der mange nye talenter på vej op, og de skrappeste er nok dem, der har opholdt sig udenlands i vintermånederne. Jeg overvejer at stille op i A-klassen, og i så fald er der jo virkelig hård konkurrence.

Hvilke stævner kommer vi til at se dig i, i år?:
Jeg deltager i alle danske stævner i alle discipliner. Internationalt regner jeg med at deltage i Slalom EM i Tyskland og Slalom VM i Bonaire. Jeg ved endnu ikke hvor og hvornår der er Formula VM, men jeg regner stærkt med også at deltage i det.

Noget nyt på programmet for sæsonen 2009?:
En tur til Maui hvor jeg skal deltage i NeilPryde’s og JP’s Photoshoot. Jeg skal af sted i ca. 5 uger. Det bliver en rigtig god start på sæsonen.

Hvis der er noget jeg ikke har spurgt ind til, så skriv det endelig her!! :
www.sebastiankornum.dk

Nogen du gerne vil takke her til sidst – så får du lige muligheden! :
Alle mine sponsorer. Jeg er meget taknemlig for deres support. Det giver mig muligheden for at klare de økonomiske udgifter.

Mange tak for interviewet, Riders.dk ønsker dig held og lykke med den kommende sæson!

 

FOR AT LÆSE INTERVIEW MED SEBASTIAN KORNUM FRA BÅDMAGASINET, BESØG VENLIGST DERES HJEMESIDE HER. OBS: ARTIKLEN ER OPDELT I 2 AFSNIT.
 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.