WINDSURFTjek denne video ud!

Sebastian Kornum har redigeret en god video fra en tur til Hanstholm med god vind og store bølger..
Redaktionen12 år siden1 min

Tjek videoen ud på Riders her

Jeg har haft to epic sessions i Hanstholm og Grusgraven på mine nye JP Twinser Wave 2010 boards. Nu forstår jeg hvorfor det kaldes Cold Hawaii
 
 
Grusgraven er et rimrligt hemmeligt spot som kun virker 1-2 gange om året. Det plejer faktisk kun at virke om vinteren, men d. 30. juli var der perfekte forhold i Gusgraven. Jeg synes at forholdene lignede Hookipa, bortset fra, at det var meget svært at følge med bølgen. Dette gav dog mulighed for at ride bølgen med ekstrem høj fart i skrå fralandsvind.
 
Jeg lavede mine første rigtige Aerials i danske forhold hvilket var super fedt. Twinseren gav mig mange flere muligheder idet den kan dreje på en tallerken. Det er langt nemmere for mig at ramme bølgen på det rigtige tidspunkt på disse brædder, og jeg kan lave meget mere radikale turns. Jeg er egentlig også overrasket over hvor hurtigt brættet sejler selvom det er en twin-fin. Det går også rigtig god højde. Dog er Real World Wave en smule hurtigere og går lidt mere højde. Så for de mindre øvede sejlere skal man stadig foretrække Real World Wave, som hedder Wave i 2010.
 
Hilsen Sebastian
 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.