SKIDincamp – galleri fra afslutningen

Redaktionen12 år siden1 min

Efterårsferien er vanen tro pakket med camps for danske drenge og piger. Dincamp, som du har kunnet følge er på sitet blev lukket og slukket med lidt gang i gaden. Riders.dk har fået en stribe billeder fra ballet.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.