SKIElitestøtte fra Team Grønland til Hans-Jakob Brandt

Redaktionen11 år siden31 min

Hans-Jacob Brandt er en af de freestyleskiers, der ikke bare  har talentet, men også dedikationen til at drive sin sport vidt. Det faktum har man fået øjnene op for i Hans-Jacobs hjemland, Grønland, hvor det netop er blevet gjort officielt, at Team Grønland på deres bestyrelsesmøde af 26. oktober har valgt at tildele Hans-Jakob Brandt Olsen elitestøtte.

Hans-Jakob der pt. bor i Oslo – kommenterer elitestøtten således:

“Jeg har de sidste 3 sæsoner klaret mig på næsten egen hånd, så jeg er utrolig glad og stolt over, at Team Grønland nu tilkendegiver deres støtte til min sportslige satsning inden for Freestyleski.

Team Grønlands støtte giver mig mulighed for at sige ja til tilbuddet om at træne & rejse sammen med det Norske Freestyle-landshold sæsonen igennem.  Jeg vil herfor kunne træne og deltage i konkurrencer på højt internationalt niveau – Og med 3- 4 af de norske landholdsløbere i den absolutte verdens top – ser jeg frem til, at mit niveau de næste par år forhåbentligt vil nå op, hvor min drøm om at kunne leve 100% af min sport

kan blive til virkelighed.”

 

  HJ poster nov 09

Snowboard & Freestyleudvalget under Grønlands Skiforbund er også glade for Team Grønlands udmelding:

“Det er dejligt, at en af vores topløbere nu bakkes op af Team Grønland.  Freestyleski er en forholdsvis ny sportsgreen i Grønland – og vi ser et kæmpe rekrutteringsproteintale hos den grønlandske ungdom, der i højere og højere grad interesserer sig for de nye og lidt mere ekstreme sportsgrene.”

”Der arbejdes i øjeblikket med at få etableret tekniske anlæg (Snow-Parker) i Nuuk & i Sisimiut og med nogle gode & dygtige rollemodeller, har de unge nogle at se op til, så vi ser positivt ind i fremtiden”, udtaler udvalget og fortsætter..

”Det har de sidste par år været lidt som at have en svømmeklub, men ingen svømmehal. Så når der først er blevet etableret Snowboard/Freestyleski anlæg, forventer vi, at sporten vil vokse relativt hurtigt.

 

Ny sport – Ny kultur.

Snowboard & Freestyleudvalget tager udgangspunkt i de unge og deres miljø og kultur i dagens Grønland, så snowboarderne & freestyleskiierne er lidt anderledes organiseret end den traditionelle foreningstanke med lokale sportsklubber.  

”Vores unge vil hygge og ha´ det sjovt på board & ski – og bruger meget af deres tid på at bygge hop og forhindringer, så lokalt organisatorisk klubarbejde er ikke så populært blandt de unge i dag.  Vi har derfor åbnet op, at alle kan melde sig ind i en landsdækkende klub “Snowball”  via Facebook eller på klubbens hjemmeside  www.snowball.gl.Vi laver så geografiske underafdelinger af klubben efterhånden som de lokale miljøer melder sig ind.” Slutter formanden for udvalget Jens Olsen.

Redaktionen

3 comments

 • SørenAnker

  november 11, 2009 at 11:17 am

  Dope.. Tillykke HJ!

  Reply

 • Stadsvold

  november 11, 2009 at 1:07 pm

  Fedt at han får den økonomiske støtte han fortjener!

  Reply

 • HJ

  november 11, 2009 at 1:38 pm

  flot billede anker..!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.