KITESURFNy tour ser dagens lys

Redaktionen11 år siden1 min

Efter flere års deltagelse og masser af gode oplevelser og god konkurrence på wavetouren, ønsker vi at lave en tour, som henvender sig til dem der har lyst til at stå strapless i bølger.

Hele setup’et vil være orienteret mod strapless waveriding og de muligheder og udfordringer det giver.

Vi surfer i et andet format med længere heats og flere surfere på vandet. Alle tilmeldte surfere får mulighed for lige lang tid på vandet. Deltagere vil blive bedømt som til en surf konkurrence – bedømt af surfere, som vægter flow – kombination, stil og nærhed til bølgen højt.

Vi ønsker at lave et event, hvor det at være sammen om en fælles oplevelse, inspiration og stemning, skal have en ligeså høj prioritet som selve konkurrencen. Desuden håber vi, at dette vil inspirere andre til at smide stropperne og få den ultimative oplevelse ved lade bølgen forføre!!

De fede præmier vil blive givet til bedste moves og vildeste wipeouts, helst dokumenteret på billed eller video. Der vil være proffesionelle optagere til stævnet.

Touren vil blive afholdt på 3 faste datoer forår – sommer – efterår, med Nasa’s klubhus som udgangspunkt men med konkurrencen afholdt i enten Tolderstien eller Middles.

Break free and feel the power!

Meld dig ind i Facebook gruppen her: http://www.facebook.com/group.php?gid=177764422334

// Barto, Malling og Møller

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.