WINDSURFLidt vinterlæsning!

Redaktionen12 år siden1 min

I denne kolde tid, hvor det er svært at komme på vandet pga. sne, is og kulde, er det altid dejligt at kunne sidde hjemme foran skærmen og drømme sig til varmere himmelstrøg – selvom, man naturligvis allerhelst selv ville være der! Et godt stykke læsestof til juletiden er Windsurf International, som er et online windsurfmagazine, hvor b. la Kessler søstrene har været med i. I denne er både artikler, portrætter, video og guides til div. ting! For at læse magasinet, besøg venligst:  http://viewer.zmags.com/publication/3352812c#/3352812c/1

Magasinet indenholder følgende:

· Smoking Guns Windsurfing’s Hottest Young Talents

· Canarian Waterman Meet Dario Ojeda

· Trademark Moves Polakow Seadi and Swift

· F1 Windsurfer Pole Position with Andrea de Cesaris

· 4 Dimensions A Gallery

· Helmet Cam Heroes GoPro Tips and Hints

· WindGuru Weather Wizardy

· Beginner To Winner Bag the Backloop

· Sun Sea Sand Environmental News

Hvis man derimod har mod på at tage ud og surfe, selvom det er koldt, så se blot denne video af Sebastian Kornum, der ligesom andre surfere landet over har trodset minusgraderne, og været på vandet for at få banket vinterrusten af, og holde formen ved lige:

[vimeo]http://vimeo.com/8386771[/vimeo]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.