SKIOne night in Russia

Redaktionen13 år siden1 min

Som bekendt er de dygtigste danske freestylere i disse dage samlet i Avoriaz, hvor de så småt er ved at være igennem ugens konkurrencer. En af dem hedder Hans Jakob Brandt, og da han ikke er den store pipespecialist, valgte han at stille op i en russisk konkurrence tirsdag, hvor der blev afholdt DM i halfpipe. Vi fangede Hans Jakob lige efter, han havde kørt med de skøre russere til en snak om DM og Rusland:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sk1rr48LBhE[/youtube]

 

Senere på aftenen tog jeg med HJ til præmieoverrækkelse på et af byens diskoteker, og det skulle vise sig at blive en oplevelse jeg aldrig nogen sinde glemmer. Rummet var fyldt med vanvittige russere, der dansede i sofaerne og skabte sig som var de til halbal i provinsen, mens deres piger vred sig på dansegulvet. Alt foregik på russisk og arrangørerne var ligesom alle andre overdrevet stive, og vi er ret sikre på, at der var en, der havde en pistol, hvilket gjorde Kalle Teillmann lidt usikker. Det sjove var, at selve konkurrencen havde været seriøs og var gledet problemfrit, men i de timer der var gået siden konkurrencen fandt sted, var alle, der havde noget med eventet at gøre blevet super fulde og helt utilregnelige. Vi nød det absurde show i et par timer, før  der pludselig (to timer for sent) blev smækket en sponsor-wall op og Hans Jakob Schmidts(???) navn blev råbt op. Ingen vidste, hvad der foregik, men efter lidt forvirring og en masse russisk fuldemandsbavl viste det sig, at Schmidt måske betyder Brandt på russisk (eller noget), og at HJ i hvert fald havde fået en tredieplads. Vinderen sagde i øvrigt lige med det samme, at det var helt ude i skoven, at Hans Jakob ikke vandt, da hans løb var det klart bedste. Noget kunne tyde på, at ham med pistolen havde russiske mob connections og måske havde foretaget et par telefonopkald op til præmiroverrækkelsen. Uanset hvad, så væltede Hans resten af natten rundt med en rigtig fin Nike taske på ryggen.  

Her kan i høre den spritstive speaker beskrive HJs løb. Det er vist nok noget med “Switz, very good”. Som i måske kan fornemme er forvirringen total:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lzsbmN767yU[/youtube]

 

 

_MG_1946_2
Hans Jakob i liften

 

Hans-Jakob Brandt session i Avoriaz
HJ smider rodeo 9 til russer comp.

Redaktionen

3 comments

 • SørenAnker

  februar 4, 2010 at 10:51 am

  Haha… Fear and loathing in Avoriaz..!

  Godt arbejde HJ!

  Reply

 • nuuk

  februar 4, 2010 at 2:07 pm

  Never ending story … 🙂 Cool…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.