WINDSURFLars Petersen blogger igen

Redaktionen12 år siden1 min

Selvom de fleste ikke får sejlet for tiden, er der nogle få der stadig jævntlig er på vandet – en af dem er Lars Petersen D99 fra Klitmøller. Så sent som i efteråret eroberede han endnu en DM titel i Wave Performance, så hvis der skal en ny mand øverst på tronen, er det vidst nødvendigt at komme ud i det kolde vejr og på vandet – eller rejse udenlands, som mange danskere har gjort i år.

Læs om Lars Petersens blogindlæg på hans egen hjemmeside, ved at klikke HER.

SUP_2pix

[vimeo]http://vimeo.com/8212902[/vimeo]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.