WINDSURFKenneth Danielsen på internationalt team

Redaktionen11 år siden1 min

Klitmøller local Kenneth Danielsen D-38 der lige nu ligger og træner i Sydafrika for at blive klar til World Cuppen er blevet spottet og anerkendt for sin hardcore nordiske stil på vandet af Simmer team chef Kai Katchadourian og er fra 2010 på Simmer Styles internationale team.

Kommentar fra Kenneth Danielsen: “Jeg er mega glad for at Simmer vil bakke mig op med en pro aftale, så jeg nu kan koncentrere mig endnu mere om at windsurfe. Lige siden jeg startede med at windsurfe, har det været min drøm at blive professionel windsurfer, og nu er jeg bare endnu mere motiveret til at træne hårdt, og opnå endnu bedre resultater nationalt og internationalt. Med min aftale med Simmer har jeg det optimale udstyr, så det kun er mig selv der sætter grænsen for hvor langt jeg kan nå”.

Kommentar fra Mikkel Asmussen (dansk importør af Simmer Style): “Simmer DK er utroligt glade for at Kenneth er kommet på Simmers internationale team. Kenneth er i mine øjne den bedste danske wavesejler i øjeblikket. Han har en super fed stil, den rigtige indstilling, og er vellidt af alle. Vi kunne ikke ønske os en bedre teamrider, og er stolte over at han er en del af Simmers hardcore team, som i forvejen har verdensklassesejlere som Ben Proffitt, Jonas Ceballos, og nu også Klaas Voget på teamet”. 

LÆS OGSÅ “I SYDAFRIKA MED K. DANIELSEN”

SE KENNETH PÅ SIMMERSTYLE.COM

Redaktionen

6 comments

 • Danni

  februar 21, 2010 at 1:43 pm

  Godt gået! Tillykke!!

  Reply

 • Lyngsd59

  februar 21, 2010 at 5:38 pm

  Super flot Kenneth! Stort tillykke 😉

  Reply

 • maax

  februar 21, 2010 at 6:34 pm

  Sådan kenneth, tillykke!

  Reply

 • Finn Noer

  februar 22, 2010 at 2:30 am

  Tillykke Kenneth, glæder mig til at se på vandet

  Reply

 • Ebbern

  februar 22, 2010 at 10:15 am

  Sådan ! Stort tillykke herfra!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.