SKIKomplet Helly Hansen Freeride DM 2010 coverage på DR

Redaktionen11 år siden1 min

Med kun lidt over en måned til årets hyggeligste danske skievent er det med glæde, at vi her på riders.dk kan løfte sløret for en massiv dækning af Helly Hansen Freeride DM 2010. Arrangørerne melder nemlig om heftig aktivitet på mediesiden, der tæller to nationale tv stationer, en avis, skimagasiner og flere forskellige web-sites:

”Vi har efterhånden et bredt netværk i medieverdenen, og det har i den grad givet pote i forhold til årets fest i Les 2 Alpes i påsken. Den sidste aftale, jeg netop har lavet er med DR Sporten, der sender hele 20 minutters tv fra konkurrencen prime time påskelørdag aften klokken lidt over syv”, fortæller Tobias Hansen.

jeppedropdm

Retter fokus mod freeride

Også TV2 Sport vælger at sende journalister og kamerafolk til Frankrig i slutningen af næste måned, og derfor må man sige, de danske medier efterhånden for alvor har fået øjnene op for dansk freeride.

Men hvad betyder det så egentlig for en event af den her størrelse?

”Vi har en erklæret mission, der går ud på at brede freeride ud til hele den danske befolkning. Alle folk behøver ikke at kunne lide det, men de skal vide, hvad det er. Og med de her aftaler på plads, får vi kanon muligheder for at nå det mål indenfor et par år”, uddyber Tobias Hansen.

gigant styrt

Er det egentlig ikke bare sponsorerne, der nyder godt af det her?

”Nej, bestemt ikke. Deltagerne synes jo også det her er for fedt, og de vil med garanti lige give sig selv 10% ekstra, nu de er på tv. Og i den lange ende betyder det så, at tilskuerne også får endnu mere at varme sig på. Så det er vist det man kalder en win-win-win situation”.

Hvad er det så, folk skal forvente sig i år?

”Niveauet bliver skruet en tand i vejret. Folk kører stærkere, dropper større og viser endnu mere kreativitet i deres valg af linjer på bjerget. Samtidig har jeg hørt, at endnu flere af de aller bedste danske riders vil være til stede, så for 3. år i træk, kommer vi til at se action i høj høj klasse.

Finale riders fra heli copy

Om det så er nok til at freeride er at finde på OL tapetet om fire, vil vi her på riders.dk ikke spå om. Til gengæld er vi massivt til stede med masser af fede updates fra Helly Hansen Freeride DM 2010, når vi rammer påsken om ganske kort tid.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.