WINDSURFSlalom EM I Texel – Holland

Redaktionen10 år siden1 min

Oprindeligt skulle Slalom EM for Youth/Master sejles ved Schoenberger Strandpark i Kiel, men grundet dårlig tilslutning af sponsorer har arrangørerne fra Kiel valgt at trække stikket. Uden de rette sponsorer, frygter de, at der ikke kan leveres et stævne af den kaliber de ønsker.

I stedet skal dette stævne nu sejles i forbindelse med IFCAs slalomstævne i Texel, Holland. Stævnet er derfor kombineret EM og åbent stævne, hvor der bliver en åben klasse. Indtil videre er Danni Jakobsen tilmeldt stævnet, men er der andre danskere tilmeldt? Jo flere jo bedre – et stævne med en masse danskere ville give gode rammer for stævnet i Holland, hvor en “Dansker” camp ville kunne komme til sin ret. Stævnet er forholdsvis billigt at komme til, da de fleste formentlig kører fra Danmark.

Stævnet sejles i uge 24 fra d. 13-18 juni. Notice of Race (NOR) kan dowloades HER.

Mere info om stævne kan findes på Internationals Windsurfings hjemmeside HER, samt IFCAs hjemmeside HER.

De som kunne være interesseret i at deltage i stævnet, skriv gerne en kommentar til denne artikel, så der er mulighed for at danne sig et overblik over, hvor mange danskere der bliver til stævnet.

19d96cdf56

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.