PULSVinter Slut 2010 og RFFB Award fest

Redaktionen11 år siden1 min

RAD Film, Riders.dk og Alpservice afholder den 21. maj skisæson after party for at fejre endnu en fantastisk ski- og snowboardsæson i sneen og bjergene.  De sidste skibumser er lige kommet hjem fra Alperne og Nordamerika, så det er tid til at hylder aspirerende professionelle  riders gennem RAD FILM Film Battle Awards, hvor årets bedste ski- & snowboardkortfilm afsløres.

SÆSON SLUT & RAD Film Film Battle Awards

Fredag d. 21 maj kl. 20

RFFB_afterparty_web

BREMEN

Nyropsgade 39-41

1602 København V

Lige ved Vesterport – se på kort

Køb entre online her

Program:

/ KL. 20-21: GRATIS BUDWEISER, SÅ KOM TIDLIGT!

/ RFFB: VINDERNE AFSLØRES & `BEST EDIT´ VISES

/ PREMIERE PÅ TEASEREN TIL RAD FILMS NYE FILM ”DOUBLE UP”

/ DJ JOA KEMI & TUE TRACK VENDER PLADER NATTEN LANG

/ BILLIG BAR & DYRE TØSER

/ Entré: 50 kr. Inkl. Budweiser

Køb entre online her

Redaktionen

3 comments

 • eheath

  maj 20, 2010 at 2:48 pm

  De tre- fire edits der er noget værd glæder jeg mig til at se vinde nogen gode præmier. Men hold da kæft hvor der mange røvdårlige edits, hvorfor kan folk ikke fatte at man ikke kan lave et 5 min edit med 60 straight airs, og 100 skierslides, det er jo kraftedme de samme tricks igen og igen fra en eller flere personer! Hold kæft det er ringe!
  Og hvad sker der med at det allerdårligste edits af dem alle sammen vinder peoples choice, det er sgu da korrupt mand, de må da være en eller anden form for hackere, for den afstemning afspejler sgu ikke virkeligheden!

  Reply

 • ChristianEmil

  maj 20, 2010 at 9:42 pm

  Fedt alias!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.