WINDSURFPinse i Hanstholm

Redaktionen11 år siden1 min

Det Danske Simmer team var godt repræsenteret den sidste dag i pinseferien, hvor Hanstholm leverede super forhold. Med en vindstyrke omkring 15 ms,høj sol og store bølger var scene sat for en konge dag. Vandet har den mest utrolige farve i Hanstholm for tiden. Rygterne siger at det er på grund af den kolde vinter. Uanset hvad, så ser det fantastisk ud og ligner nærmest Hawaii.

Kenneth Danielsen viste de mange fremmødte Tyskere hvorfor han for 3 uger siden slog hele den Tyske elite til Big Days konkurrencen i Tyskland. Mads Bjørnå var også på toppen og vist med sin sædvanlige sikkerhed at han stadig er en sejler man ikke løber om hjørnerne med. Teamchef Mikkel Asmussen have taget turen fra København for at få hvad der kan gå hen og blive årets dag i Hanstholm. Billederne er taget at Ingo Meyer ( windsurfersmag.de ) hvor der ligger flere billeder fra dagen.

Kenneth Delay forward

Mads Bjørnå Backloop

Kenneth Pushloop

Kenneth one handed backloop

Mikkel Cutback

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.