WINDSURFLidt nyt fra Lars Petersen

Redaktionen11 år siden1 min

Efter en god forårstur til Maui er Lars Petersen nu tilbage i DK igen, og nyder godt af Hanstholms fine forhold de seneste dage. Besøg Lars Petersens hjemmeside ved at trykke HER, og læs om NeilPryde og JPs photoshot, og se nogle gode billeder fra Cold Hawaii når det er aller bedst. Billeder både fra land og vand.

bt&jump

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.