SHERIDERSPigerne har været på vandet vol. 3

Redaktionen12 år siden1 min

I weekenden blev Girls Go Windsurfing afholdt for tredje gang og Barbara og Oliva har sendt os billeder og en event rapport fra en super weekend.

Roxy Girls Go WindSurf er slut for i år! Det er nu 3. år i streg at alle Danmarks surf piger har været sammen til en weekend fyldt med windsurfing, stand up paddle og hygge. Weekendens” Volume 3” var ingen undtagelse.

Fredag kl. 17 rullede de første Surf mobiler med grejbags på taget ned af rampen til Strandpromenaden 2 i Jyllinge, målet, Jyllinge sejlklubs Roxy pyntede klubhus. I timerne op til var der hektisk aktivitet fra alle sider med at få den rette scene sat til en weekend med surf.

Hængekøjerne fra nord Brasilien kom ud og hænge, Lyd anlægget blev sat til, storskærmen blev rigget til, alle borde både ude og inde fik en kærlig Roxy hånd så gæsterne kunne føles sig velkommen , beach volley banen fra Sprtsmate.com blev sat op.

”The Outdoor Surf Bar” blev sat op og stolene pyntet, alt var klart, Vulkano i Roskilde havde leveret ”ude møbler” i sort, disse blev flittigt brugt både på land og i vandet.

De første gæster havde taget den halve dag fri og var indstillet på windsurfing fra de kom til det gik, og det fik de,  efter en kort intro til spottet blev de sendt på vandet. Efterhånden som der kom flere gæster fra nær og fjern, bredde der sig en afslappet stemning til tonerne af ”Big Country” fra Barbaras mac.

Først efter solnedgang var alle igen samlet i klubhuset. Der blev spist hygget, poppet korn og spillet bordtennis.

Alle fik en introduktion til planen for weekenden og til farvandet omkring  Jyllinge.

Lørdag morgen blev der serveret morgenmad fra kl. 8 til 9 og derefter var der oprigning og trim af alles udstyr.

Der var livlig aktivitet hele vejen rundt, ny såvel som erfarne udvekslede erfaring. Der var udsigt til tiltagende vind med en middelvind på 8 m/s fra vest, perfekte forhold til freestyle og freeride på Vesen mellem Jyllinge holme, Lilleø og Jyllinge by.

Deltagerne var delt i 2 grupper, en overvægt som ville blive bedre til at sejle i fodstropper, med trapez, jibe og vandstarte og en anden gruppe som lige var kommet i gang med sporten og ville låne grej og få timer på vandet.

Windsurfshop.dk og Star-Board.dk havde stillet en Go122 liter til rådighed for den øvede gruppe. Dette board kunne bruges med egen rig eller en af de meget lette Severne S-1 demo rigge som var stillet til rådighed.

Der blev sejlet, spist frokost, sejlet spist kage, hygget og sejlet. Efter frokost blev året Roxy event T-shirt delt ud og det obligatoriske GGWS Gruppebillede blev taget, enkelte kunne dog ikke løsrive sig fra aktiviteten på vandet, så Olga og Christine kom ikke med på billedet i år. Efter en lang dag på vandet blev der spillet lidt volleyball og badet før aftensmaden. Maden blev spist med en baggrunds kulisse af en solnedgang.

Efter maden var der lodtrækning her blev der vundet håndklæder, tasker og fodstropper alt sammen noget deltagerne satte stor pris på. Så blev dagens fotos sat i gang på det store lærred medens der blev snakket rejser og spots rundt om i landet og i verden.

Søndag morgen var der røræg og lune boller til morgenmaden. Med udsigten til en dag med let vind blev der lagt op til en SUP (Stand Up Paddle) konkurrence, de der havde prøvet det før glædede sig og andre skynde sig ned for at låne en af de 9 SUP boards som Windsurfshop.dk og Star-Board. Dk havde stillet til rådighed ofr eventet. SUP lærere hurtig og da deltagerne hørte at Hot Sails mauis.dk havde sponseret en af deres meget lette bomme som ”First Prize” blev der øvet vendinger og spurt!

3 Indledende Heat blev der dystet i en meget spændende finale, her kunne Lulu fra Gentofte kåres som vinder .  2., 3., og 4. plads gik til henholdsvis xx, yy og Olga De vand hver en goodiebag fra Evita Peroni, med lækre solbriller og ”hair accessories”!

Efter frokost blev der sejlet mere letvinds freestyle og der blev ryddet op og rigget af, da klokken blev 15. kunne vi vinke farvel til de sidste deltagere med et:

”På gensyn til næste års GGWS Vol 4, sidste weekend i august!”

Og til Slut en Stor tak til alle sponsorer og støtter:

Roxy, Hotsails maui, Severne, Starboard, Evita Peroni, Vulkano, Sportsmate.com og Windsurfhop.dk

Desuden tusinde tak til Lars Helmersen for den enorme støtte han præsterede op til og under weekenden.

Aloha

Barbara og Olivia

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.