PULSDanmarks største kick ass water sport event

Redaktionen12 år siden1 min

Windsurf, Kitesurf, surf, wakeboard, SUP. 120.000 DKK i præmiepenge. Internationale og nationale stjerner. 2011 test gear. Fester og filmpremiere. WATERZ 2010 er det største surf-board-water-event i Danmark nogensinde.

Den 10.-12. september 2010 afholdes WATERZ i Hvide Sande, den første internationale event indenfor water board sports på dansk grund. Eventen vil med udgangspunkt i Aqua Sports Zone i Hvide Sande, et stort vandsports-område ved Ringkøbing Fjord, danne scene når der hen over weekenden bliver konkurreret i freestyle kabel wakeboarding og et gigantisk fælles ”Down wind race” mellem windsurfere og kitesurfere samt et Stand up Padle race.

For første gang i Danmark samles bredden og eliten indenfor windsurfing, kitesurfing og wakeboarding i en fælles event. Arrangørerne forventer over 300 nationale og internationale deltagere.

Arrangørerne af ”WATERZ” oplyser, at Hvide Sande – der i forvejen er kendt som et vandsportsmekka – i forbindelse med eventen, vil blive et orgie af fest og farver, og at der sideløbende vil være masser af aktiviteter, hvor interesserede kan afprøve kræfter med eksempelvis surfing i Vesterhavets bølger, surf kayaking, kajakpolo samt den på verdensplan p.t. hurtigst voksende vand board sports disciplin, Stand up Padle (SUP) race i havnebassinet.

Udover DM i windsurfing kan vandsportseventen WATERZ nu annoncere med, at Youth Empire har valgt WATERZ til deres danmarksmesterskaber.
Youth Empire er Danmarks eneste organisation for unge danske kitesurfere mellem seks og 21 år.

Bag eventen ”WATERZ” står hovedsponsoren, verdens ledende leverandør af moderne vindenergi VESTAS, og arrangør Ringkøbing Fjord Handels- og Turismecentre, Holmsland Klit Turistforening, Ringkøbing-Skjern
Kommune, WestWind Nord og Kabelpark.dk®.

Klik på flyers nedenfor for at læse programmet og besøg www.waterz.dk

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.