WINDSURFDM 2010 Wave – Hanstholm

Redaktionen12 år siden1 min

I dag blev der sejlet fra morgenstunden i Hanstholm, og der blev gennemført en single-eliminering for A-sejlerne i wave. Den samlede vinder af elimineringen blev Kenneth Danielsen, der i finalen besejrede Mads Bjørnå. Efter finalen var blevet sejlet begyndte vinden at aftage, så det ikke længere var muligt at gennemfører a-sejladser. I stedet blev juniorerne sendt på vandt, hvor der blev udført spring, waverides i de svære forhold.

kl. 15 var der skippermøde for Wild West Slalom i Klitmøller, hvor der skulle sejles slalom. Der blev lagt en 8-tals bane, hvor i alt 9 sejlere dystede. Der blev sejlet 4 sejladser i alt, som alle blev vundet af Sebastian Kornum, der tidligere på dagen havde sejlet A-wave i Hanstholm! På andenpladser var det Danni Jakobsen og nr. 3 blev Anders Wedendahl.

I morgen ser meget let ud med vinden, men vær opmærksom på at der er skippermøde kl. 10 ved klubhuset!

Mere info kan ses på www.dbo.dk

Lidt stemningsvideo fra i dag

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d_EbD99TMXA[/youtube]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.