WINDSURFDM 2010 Wave/Freestyle

Redaktionen12 år siden1 min

Så er der stævnerapport fra DM 2010 i Klitmøller, hvor der blev afviklet både freestyle og wave i meget blandet forhold men en vinder blev fundet.

Efter 4 dages fuld sejlads i Cold Hawaii, er årets danske mestre i samtlige wave/freestyle-rækker fundet. Det var en god vejrudsigt, der ventede de 46 sejlere på første dagen til DM. Men trods en fin spådom fra DMI og FRV, var virkeligheden en anden… Det skulle blive en lang dags venten på stranden, før vinden for alvor slog igennem for fuld skrald. De små 3.3’ere og 3.7’ere blev fundet frem fra kassevognene, og eftersom forholdene var for ekstreme til Juniorafvikling, blev A-rækken smidt på havet. Selvom der blev kæmpet til solen gik ned, forblev scoresheets’ne blanke, grundet de ekstreme forhold, og alle sejlere indkaldtes til skippermøde i Hanstholm kl. 7.30 den efterfølgende morgen. Forholdene var ekstreme, og der blev målt en middelvind på ca. 25m/s og op til 30m/s i stødene… værsgo windsurfere!

For at se hele rapporten, besøg www.dbo.dk

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.