SURFKelly Slater vinder 10. ASP World Championship

Redaktionen11 år siden1 min

Kelly Slater vandt i weekenden sin 45. sejre på ASP pro touren og sikrede sig dermed sit 10. verdensmesterskab.

Den seneste tid har ASP touren været samlet til Rip Curl Pro Search Puerto Rico og i lørdags stod det klart at Kelly Slater stod som vinder af eventen og dermed kunne sikre sig sin 10. ASP World Championship titel.

Kelly Slater vinder Rip Curl Pro Puerto Rico og dermed sin 10. ASP titel (Foto: Steve Sherman)

“I feel relieved, honestly,” siger Kelly. “It’s been the most stressful title I’ve ever had, because it’s sort of an unknown place and you know at my age people say ‘you shouldn’t be doing this.’ And all the young guys are getting better and it’s a challenge to believe in yourself and not believe what other people tell you. I know how good Jordy, Dane, Mick, Taj and all those guys are, and it’s a marathon, you know? It’s not one wave, it’s not one maneuver, it’s not one contest. It’s a year-long thing and I know how to focus and it came together and I’m just so relieved.”

I en alder af 38 har Kelly Slater i to årtier været en dominerende faktor i professionel surfing med hans 10.  ASP World Championships, 45 Tour sejre, to ESPN X-Games guld medaljer, 14 Surfer Poll Awards, the Laureus World Action Sportsman of the Year Award og optagelse i Surfing Hall of Fame. Han har også modtaget anerkendelse fra Repræsentanternes Hus i en enstemmig resolution i maj 2010 for hans resultater og for at være en eksemplarisk rollemodel.

Kelly Slater vandt ASP touren i 1992, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 2005, 2006, 2008 og 2010.

Fulde navn: Robert Kelly Slater
Fødselsdag: February 11, 1972 (38 år)
Født: Cocoa Beach, FL, USA
Bopæl: Florida, Californien, Hawaii
Højde: 176 cm
Vægt: 73 kg
Stance: Regular
——————————————————————————–
Kelly Slater Wins His 10th ASP World Title in Puerto Rico

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3oPBIDWPtOs[/youtube]

Kelly Slater Evolution of a 10 Time Champion

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=15JaZQwETpI[/youtube]

Kelly Slater til en kokurrence i 1984 som 12 årig (Foto: Tom Dugan)
Kelly Slater på Fiji i 1996
Kelly Slater 2002 Indonesien
Kelly Slater 2010 Quiksilver Pro Frankrig

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.