WINDSURFKenneth Danielsen online

Redaktionen11 år siden1 min

Så er danmarks bedste wave/freestyler Kenneth Danielsen gået online med sin nye hjemmeside. Hjemmesiden indeholder blogs, billeder, biografi, og er lige nu aktuel med nyheder fra Cabo Verde, hvor Kenneth deltager i årets sidste wave worldcup som eneste dansker. Det vil her være muligt at følge med i Kenneths rejser og stævner, som det sidste år har taget fart, efter flere gode stævner.

Og det er ikke kun herhjemme Kenneth bliver lagt mærke til med hans flotte sejladser. Også udlandet har fået øjnene op for den danske sejler, der lige nu er online på Windsurfmag. For at se dette interview klik HER.

For at se Kenneths nye hjemmeside klik HER.

I dag var første dagen til stævnet, og Kenneth måtte sammen med de andre sejlere vente på land. Der var således ikke forhold til at afholde konkurrence. Mere information kan findes på www.pwaworldtour.com.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.