WINDSURFNyt fra Lars Petersen

Redaktionen11 år siden1 min

Selvom vinteren for alvor er kommet til Danmark, den første sne er faldet og temperaturen har fået mange til at lige grejet på hylden – så er der nogle få der ufortørnet surfer videre gennem vinteren. En af dem er Lars Petersen D99, som bedst er kendt for hans show på wave og freestyleudstyr, men faktisk er Lars Petersen lidt af en Waterman. Både Stand Up Paddle, alm. surf og slalom/speed sejler Lars Petersen ved siden af, og med bopæl i Klitmøller er der godt fundament for at dyrke diverse discipliner!

Læs Lars Petersens blog og se nogle flotte billeder fra nogle af de bedste danske surfforhold! Bloggen kan ses ved at klikke HER.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.