SNOWBOARDUnderground Snowboard Konkurrence

Redaktionen12 år siden1 min

Simon Houlind, Bataleon og Burn inviterer til en underground snowboard konkurrence. Det foregår i den nye jib arena i København. Det hele sker onsdag den 5. januar kl. 17.

Konkurrencen starter med opvarmning fra 17 – 19, der efter begynder den rigtige konkurrence som varer i en time. De bedste riders går videre til finalen om den bedste overall rider. Der vil også være præmie til den med bedst stil og den med bedst spirit.

Målet med konkurrencen er at få brugt det nye setup, og ha en hyggelig dag på snowboard, nu hvor sneen er kommet til Danmark. Så det er bare at fortælle alle jeres venner om arrangementet, så vi bliver flest mulig.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.