SKIHappyCation på italiensk udflugt

Redaktionen11 år siden1 min

I forrige uge var HappyCation teamet, denne gang repræsenteret af Rasmus Faber, Alexander Tyron og Carsten Hansen i Dolomiti Superski for at besøge Christoffer Hove som har tilholdssted dernede denne vinter. Her blev de ramt af alt fra bluebird og knivskarpe parker til kæmpe dump og fantatastiske backcounrty forhold – all in one package!

Hermed kan Riders.dk bringe jer det første edit dernede fra hvor HappyCation teamet shredder ”Easy Snowpark” i San Pelegrino helt for sig selv under perfekte forhold. Enjoy og stay tuned for næste gang hvor vi bringer jer et fresh pudder edit fra italien.

[vimeo]http://vimeo.com/21009560[/vimeo]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.