SNOWBOARDSimon Houlind på Europatur

Redaktionen11 år siden1 min

Riders.dk bringer jer hermed Simon Houlings blog fra hans igangværende Europatur. Undervejs står den på diverse konkurrencer og træning. Her er første part – Enjoy!

Simon Houlind – Europatur #1

Den 16. marts pakkede jeg mit gear, og tog til Danmark for dagen efter at køre sammen med min far på tur rundt i Europa 3½ uge for at deltage i forskellige konkurrencer afsluttende med VM og DM. Målet var først det østrigske nationale slopestyle mesterskab, så to FIS europacup slopestyle afdelinger, efterfulgt af junior VM i slopestyle og til sidst DM.

Turen er startet med at forløbe helt anderledes end planlagt med masser af ændringer og aflysninger på grund af vejret. Første konkurrence, i Hinterglemm, Østrig, blev aflyst dagen inden, mens vi var i gang med at træne i parken i øsende regn. Inden det blev aflyst havde jeg flere gange tænkt på at jeg skulle have taget mit wakeboard med i stedet.

Allerede dagen efter kørte vi derfor til Alta Badia for at mødes med Christoffer Hove, som bød velkommen i sin lejlighed og sit skiområde. Han havde sørget for super vejr, super sne og super riders at køre med. I mellemtiden var den næste europacup afdeling i Isola 2000 blevet aflyst også på grund af vejret , men denne gang var det fordi de havde fået alt for meget sne…

Vi brugte derfor dagene på at filme, besøge parker og træne. Og i mellemtiden skete der endnu flere, rigtig spændende ændringer…

Jeg har samlet et lille edit fra de første dages oplevelser.

[vimeo]http://vimeo.com/21741131[/vimeo]

Se også vores parkvisning i Obereggen med Simon og Felix.

[vimeo]http://www.vimeo.com/21637083[/vimeo]

/ Simon

Redaktionen

One comment

  • sofia

    april 3, 2011 at 10:00 pm

    Först tänkte jag, vilken gay låt han har valt (på din edit).. sen fattade jag ^^

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.