SNOWBOARDDM2011: Simon Houlind dansk mester i Boardercross

Redaktionen11 år siden1 min

DM-ugen lakker langsomt mod enden og i dag var det så tid til en disciplin som ofte ikke får helt så meget opmærksomhed som de to andre konkurrencer Slopestyle og Big Air. I dag stod nemlig i Boardercross’en tegn.

Vinden blæste hårdt denne morgen og temperaturen var lavere end de foregående dage. Det betød is og hurtig sne, og dermed optimale forhold til Boardercross. Banen var designet ned gennem parken hvor den udnyttede små kickers, knuckles og rollers til at give et spændende og varieret løb.

Netop ankommet i dag var den tidligere OL-deltager Julie Lundholdt der stillede op som eneste dame, og derfor valgte at køre med hos herrerne. Desværre blev Julie presset hårdt ud i andet sving og rør en tur i sneen og dermed ude af dette års DM. Hun vandt dog stadig titlen som Dame Danmarksmester i  Boardercross 2011.

Efter et par intense indledende heats blandt herrerne med tæt kapløb helt til stregen var det tid til finalen mellem de 4 top riders. Der blev lagt hårdt ud fra starten, men der var dog ingen som kunne røre en overlegen Simon Houlind der vandt med et pænt forspring og derfor fandt overskud til at smide et backflip på målkickeren. Dermed blev han for anden dag i træk placeret øverst på podiet og kan nu også kalde sig Danmarksmester i Boardercross 2011.

På juniorsiden var der også intens spænding hvor gårsdagens nummer tre Andreas Gede tog stærk revanche og kom først over målestregen efterfulgt af Marco Geisler og Emil Houlind på henholdsvis anden og tredjepladsen.

Det var alt fra dagens action til DM i Boardercross 2011 som anderledes underholdning og intens action. I morgen er vi så nået til kongedisciplinen Slopestyle som nok må betegnes som den mest prestigefyldte at vinde. Vi kan derfor regne med at se mange deltagere gå all in og smide deres vildeste tricks. Hold øje med Riders.dk for updates derfra!

Tekst og billeder: Riders.dk / Alexander Vissing

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.