SKIHappyCation på italiensk udflugt Part 2 – Passo Rolle Powder

Redaktionen11 år siden1 min

I midten af marts bragte vi jer første edit fra det danske HappyCation crew i Italien hvor de besøgte Christoffer Hove der har haft base i Dolomiti Superski gennem vinteren. Her shreddede Rasmus Faber, Alexander Tyron og Carsten Hansen Easy Snowpark i San Pelegrino under perfekte forhold.

Deres uge bød også på et massivt dump netop som de var taget til Rolle Rail Park in Passo Rolle. Det blev derfor ikke til meget parkkørsel men derimod til intens pudderkørsel i 50 centimeters nysne. Nyd derfor edit nummer to med HappyCation i Italien fra Rolle Rail Park og Passo Rolles backcountry.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sCR4XC5Bzrg[/youtube]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.