PULSX-games udvider i år 2013

Redaktionen9 år siden1 min

Verdens mest prestigefyldte actionsports konkurrence udvider til hele seks events i år 2013.

TV selskabet ESPN, er bagmændene bag hele X-games showet, smed bomben for et par dage siden. Det betyder, at fra år 2013 vil X-games ikke kun være at finde i Los Angeles (Californien), Aspen (Colorado) og Tinges (Frankrig), men på hele tre nye destinationer. ESPN har allerede meddelt, at udvidelsen ikke kommer til at foregå på hjemliggrund, men derimod udenfor USA. I 2012 vil de tre nye værtsbyer blive udnævnt og i samme stund underskrive en treårig kontrakt. En international udvidelse har været et længeventet projekt for folkene bag X-games. Denne udvikling fik vi allerede at se i Tinges for to år siden, da det første European X blev en realitet. Ifølge arrangørerne vil en udvidelse kun have positiv indflydelse på udviklingen af X-games i mange år fremover. Desuden vil X-games fortsætte med at fremvise og promovere actionsport samt sætte fokus på den sportslige livsstil.

Pro skateboarder og X-games legende Tony Hawk har været en integreret del af X Games siden begyndelsen. Han udtaler:

“Det har været utroligt at se X Games vokse fra sin forholdsvis ueksisterende start i 1995 til en blomstrende globale konkurrence i dag. Vores sportsgrene har haft stor gavn af den positive eksponering i årenes løb, og jeg er stolt over at have set det hele udvikle sig siden begyndelsen.”

Næste X-games konkurrence finder sted i Los Angeles fra d 28-31 juli 2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u3qieV2u938&feature=player_embedded[/youtube]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.