Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Riders.dk | June 27, 2017

Scroll to top

Top

ski
No Comments

Louise Bundgaard ude med ny billedeserie

Louise Bundgaard ude med ny billedeserie

I april bragte vi jer et interview med Louise Bundgaard kort før hendes deltagelse i Freeride DM. Udover sit skiløb bakket op af Volcom, Vernon Sports, Rossignol, Von Zipper og Billabong, var hun også brand aktuel med en billedserie i mandebladet M!.

Louise lovede os en ny billedserie som blandt andet skulle indeholde ski, og det løfte har hun holdt. Ind i vores indbakke dumpede de flotte nye billeder, og vi hev derfor fat i hende til en hurtig snak om løst og fast.

 

Hey Louise! Hvad får du sommeren til at gå med for tiden?

Hey Alex! Jeg har haft rigtig travlt med diverse gæstebartender/event-jobs rundt omkring i Danmark, og nu går turen så snart mod den nordlige del af DK. Udover det er jeg ramt af det kendte eksamens ræs og så træner jeg, pt er det ikke med ski – de er udskiftet med en hest eller kite.

 

Lyder som om du er en travl kvinde, der dog stadig har haft tid til at skyde en ny fotoserie. Er du tilfreds med resultatet?

Ja det er jeg bestemt !

 

Vi er skam også fint tilfredse! Sidst vi havde fat i dig var under optakten til din deltagelse i Freeride DM. Hvordan gik det?

Jeg formåede at opfylde de krav jeg havde sat til mig selv. Det var en fantastisk følelse at kræve det mere og så kunne gøre det. Jeg missede dog det ene sted jeg ville have droppet, men så må jeg jo bare droppe lidt ekstra næste år.

 

louisebundgaardcollage2

 

Hvordan oplevede du din opblomstrede berømthed i Tignes efter vores sidste interview? Du var jo talk of the town!

Det var skide sjovt! Tobias havde anskaffet sig M! blade i stakkevis som blev delt ud dernede. Det toppede han så med lidt lækker omtale mens jeg kørte min rute, og der var en del af de virkelig dygtige ski folk henne og give mig thumbs up – kanon fedt!

 

Louise got pro! Fik du nogensinde brug for dit hjemmelavet lavine udstyr vi også diskuterede i sidste interview?

Altså jeg gjorde i hvert fald mit til at udløse en lavine, men det er altså lidt svært når alting er ren is. Så nej, satser på at det skal afprøves næste år!

 

Vi ser frem til at se ”dem” i aktion! Har du noget du lige vil tilføje her på falderebet?

Ja! – Besøg min hjemmeside www.louisebundgaard.dk og se hvor jeg kommer ud som gæstebartender samt se stemningsbilleder og en masse andre lækre billeder!

 

Det vil vi gøre! Tak for snakken og de gode billeder!

Hvis I missede det sidste interview med Louise kan det læses lige HER.

Alle billeder: Thomas Bjørn / www.tbphotography.dk

 

Submit a Comment