SKIDin Camp Wake Session i CCP

Redaktionen10 år siden1 min

Tiden for sommercamps nærmer sig, og Din Camp bruger ugerne op til på forskellige forberedende arrangementer. Denne onsdag stod den på Din Wake Camp i Copenhagen Cable Park, hvor der var mulighed for at prøve kræfter med både wakeskis og wakeboard.

Vejret startede godt ud med høj sol, men skyerne trak desværre hurtigt til. Det forhindrede dog ikke Stereo Wakeskis internationale riders at give den fuld gas i et par showoff laps der blandt andet indeholdte misty 5 på kickerne.

Efter opvisningen var der fri session for alle imens grillen blev tændt op til burgere fra CCP’s crew. Her til sidst kan i se et par stemningsbilleder derfra samt en gopro-video af Jacob Molzen der forsøger sig med wakeski og smider frontflip på sidste kicker.

[vimeo]http://vimeo.com/25497954[/vimeo]

Alle fotos: Riders.dk / Alexander Vissing

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.