KITESURFHygge i verdensklasse

Redaktionen10 år siden1 min

Her kan du se stemningsbilleder fra Kite-Jam i Lørdags. Vejret var desværre ikke rigtig alt for godt som resulterede i, at vi måtte aflyse konkurrencen. Der var dog netop vind nok til, at deltagerne kunne komme på vandet. Ydermere blev der hygget, nørdet udstyr og sågar fisket. Der var også godt gang i både indo-boardet og slacklineén .

Tak for en rigtig hyggelig dag
Ringkøbing Surfklub

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.