WINDSURFWaterz 1.1 i fuld gang

Redaktionen10 år siden1 min

Riders.dk ankom til Hvide Sande først på eftermiddagen i strålende solskin, men desværre ikke så meget vind. Efter et hurtigt kig på den nye mole rykkede vi videre til Wave/Freestyle ved Aqua Sports Zone. Deltagerne diskede op med mange kreative og innovative tricks, der var en fryd for øjet. Især caribiske Tonky Frans viste imponerende klasse med diverse tricks. Det er ikke så underligt, at han ligger nr. 6 på verdensranglisten.  Xenia Kessler var eneste pige i vandet sammen med de andre freestylere.

[vimeo]http://vimeo.com/28822171[/vimeo]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.