WINDSURFDramatik på Roskilde Fjord

Redaktionen10 år siden1 min

af Jesper H. Christiansen, Veddelev surfklub

Slalom stævnet i Roskilde fjord, Veddelev, blev igen en kæmpe succes. Vinden blev dog ikke så kraftig som DMI havde lovet, men der var masser af den. Sejlerne var godt powered op og det forløb heller ikke uden dramatik. I første heat fik en sejler revet skulderen af led og måtte en tur på hospitalet. I andet heats var der massestyrt ved andet mærke, her var der heldigvis ikke nogen der kom til skade.

Der blev sejlet 4 heats efterfulgt af frokost, derefter fulgte 3 heats med nogle voldsomme vidstød. Dommeren og stævnelederen talte om, at sejlerne så trætte ud og diskuterede om, hvorvidt man skulle slutte eller fortsætte. Men sejlerne var ikke trætte, de ville sejle mere. 9 heats blev det til i alt, med masser af fart over feltet.

Kasper Juul Larsen fik en flot første plads og dermed æren, at bære klubbens vandrepokal – vikingehjælmen, Nicolaj Kruppa kom ind på en andenplads og Danni Jakobsen fik en tredjeplads.

Veddelev Surf klub takker Nivå surfKlub, DBO, Surf og ski, deltagerne og alle hjælperne for en helt fantastisk dag på vandet ved Veddelev, i Roskilde Fjord

foto: Jan Nielsen

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.