PULSand the winner is…

Redaktionen10 år siden1 min

Jacob Gaard aka mr. Pimpalot

Du er vinder af Pimp a Rider konkurrencen i samarbejde med Freestyle Academy. Ved hjælp af 827 likes på Riders.dks facebook kan du rejse med FSA til Hintertux i uge 42. Jacob dystede imod Claus Berg, der havde indsendt et steeze foto, men han måtte se sig besejret.

Tillykke til Jacob og rigtig god tur. Se mere om  Freestyle Academy.

Du kan læse Jacobs mail til redaktionen

Cheers Riders.dk!

Jeg hedder Jakob Gaard, er 18år gammel og bor i Solbjerg nær Århus.

I stedet for at nappe et billede fra skiferie albummet, har jeg gjort som i har sagt, og fået (dog ikke min mor), men min ven til at knipse et billede. Mit indsendte foto er taget lige til grænsen, for der har desværre listet sig en testikel ind i billedet, men det ser jeg som ægte pimp-style. Jeg har også sendt en  censureret udgave, bare for god stils skyld

Jeg har aldrig været  på camp, fordi jeg altid har været på sommerferie med mine forældre til varmere destinationer, men ved rigtig meget om Freestyle Academy, og har altid ønsket mig at komme af sted! Og nu hvor jeg ikke har råd til at tage af sted på andre tidspunkter, da jeg går i gymnasiet med en tynd SU, så satser jeg det hele butikken på konkurrence!!

Er super stoked, for det lyder dåååub!!!

Herre Kærlig hilsner

Jakob Gaard AKA mr. Pimpalot!


Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.