SKISNOWBOARDNITS – et grønlandsk crew

Redaktionen10 år siden1 min

I det kolde nord, nærmere betegnet Grønland, finder vi en flok af kongerigets bedste freestyle skiers og snowboardere. De er født og opvokset i Nuuk, hvor de sammen tilbringer oceaner af tid. De har dannet Nothing Into Something aka NITS Media, der fokuserer på sammenholdet og glæden ved ski – og boardkulturen på Grønland.

 

Hver sommer er de grønlandske drenge fast inventar på Freestyle Academy, hvor de spreder good vibes med deres altid gode humør og voldsomme tricks på rails og kickers. Vi fangede dem til en snak om løst og fast.

 

Læs mere om drengene og deres projekter på www.nitsmedia.com

 

[vimeo]http://vimeo.com/30981589[/vimeo]

Film/Redigering: Anders Krøigaard // Foto: Troels Iversen

 

 

 

Redaktionen

One comment

  • Anker

    oktober 26, 2011 at 1:15 pm

    STÅ STILLE NÅR DU FILMER KRØI!

    Fedt valg af track ellers!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.