SNOWBOARDNixon Jibfest 2011

Redaktionen9 år siden1 min

af Mads Nielsen, Riders.dk

For 11 år siden så en ny spændende konkurrence dagens lys. Begrebet “konkurrence” er måske så meget sagt, for på trods af, at en vinder blev kåret, var det ikke en konkurrence i den forstand. Det var i hvert fald ikke idéen med arrangementet. Idéen var at det skulle foregå uden et stort publikum og presseopbud – kun få medier blev inviteret og hver enkelt snowboarder og fotograf blev håndplukket til arrangementet.


Som navnet antyder, lå fokus på jib i alle former. De første år var det forholdsvis simple obstacles, som blev fremstillet til konkurrencen. Udviklingen tog fart og Nixon Jibfest blev bl.a. det første sted, hvor snowboardere kunne prøve kræfter med et S-rail.

Konkurrencen blev som nævnt afholdt tilbage år 2000 og fire år frem, hvorefter det forsvandt ud i den blå luft. I slutningen af april i år, vendte Nixon Jibfest tilbage. Konceptet var præcis det samme som i tidligere tider – ingen presse og intet publikum, blot 18 snowboardere og et par specielt inviterede fotografer.

Her kan du se hvad der kom ud af festlighederne

[vimeo]http://vimeo.com/29051185[/vimeo]

[vimeo]http://vimeo.com/30021906[/vimeo]

[vimeo]http://vimeo.com/30704610[/vimeo]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.