SURFKe11y Slater is the man

Redaktionen10 år siden1 min

af Jacob Gaston, Riders.dk

I nat, dansk tid, har Kelly Slater fastslået, at han er og bliver verdens bedste surfer.

Han vandt sit heat i Rip Curl Search i San Francisco, der fjernede alle teoretiske chancer for, at andre kan nå at overhale ham på verdensranglisten i denne sæson. For 11. gang ligger han nummer 1 på verdensranglisten ved sæsonafslutningen.

Dermed foresætter spekulationerne om, hvorvidt han vælger at stoppe. Ham må vel efterhånden spørge sig selv, om 11 verdensmesterskaber er nok, eller om han stadig er sulten efter mere. Men hvorfor stoppe, når man er så overlegen?!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m_hicsGq0cs&feature=player_embedded#![/youtube]

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.