SKISNOWBOARDEn festlig aften i København

Redaktionen11 år siden1 min

I fredags var en stor del af det danske skimiljø samlet til fest på Park Natklub i København. Det blev en kæmpe fest, hvor de fremmødte kunne fortælle røverhistorier, mens de så den nye film ”Fridge” fra RAD Film Production. Arrangørerne melder om fuldt hus med et deltagerantal på 1500 mennesker.  Det resulterede i, at Park slog entré-rekord og havde årets ubestridt største aften – alt sammen takket være dansk skiløbs raditionsrige begivenhed, RAD Film release party.

Vi lader billeder og video tale for sig selv

 

[vimeo]http://vimeo.com/31719319[/vimeo]

 

Video//Michael Gramtorp//Foto//RAD FILM

Redaktionen

One comment

  • Ivan

    november 12, 2011 at 4:27 pm

    On one hand, competition aspects of the poor performance, makes him a bit ashamed,monster beats by dr dre played two games to Spain, in only three points and five rebounds, and the total minutes only 15 minutes;On the other hand, life in Spain and let him feel very comfortable, delicious food, wine, beauty, all this is to his taste.In accepting the marca “interview,beats sport Iraq BaKa think, for him, playing in Europe than in the NBA (the Po) effect more difficult. Reporter: do you like the life in Madrid? Iraq BaKa: of course.I been here many times, but before they are scent, but now, I feel I am part of the city.Monster websiteMadrid is the best city in Europe, I want here all have, I especially like the food here.The people here to I also very warm, they will smile and said “hi” to me, because I am more than is a member of the Spanish national team, and they love is the real Madrid (the bo data) members of the club.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.