SHERIDERSDanish Freestyle Chicks

Redaktionen10 år siden1 min

 

På facebook har Tenna Rasmussen, Emilie Freek og jeg (Maya Casier, red) oprettet en gruppe for danske ski- og snowboard piger. Vores mål med gruppen er at motivere flere piger til at stille op til Danmarksmesterskaberne og andre konkurrencer, såsom CPH-open og DM i jib.

 

Vi kunne godt tænke os at samle mange flere piger, der har lyst til- og brænder for at shredde sammen. Hvis man ikke kan komme med på ski, kan i også deltage i ski relaterede aktiviteter, såsom trampolintræning, svømmeture og skifester. Det hele går bare ud på at have det sjovt, og få et godt sammenhold. Vi vil tage en masse billeder og lave videoblogs, så alle kan følge med i hvad der sker i Danish freestyle chicks’ verden. Hvis du godt kunne tænke dig at være med i gruppen og til DM, så find os på facebook.

 

 

Hvis vi bliver flere piger til DM, vil det automatisk presse os der er med i forvejen, og det vil øge niveauet. Hvis du tænker at DM lyder farligt, så er det slet ikke sagen. DM er for alle der bare kan lave lidt på en boks eller et hop. Niveauet er slet ikke højt, så vær ikke bange, men spring ud i det og vær med. DM i ski og snowboard er de hyggeligste uger på året, da piger er så gode til at støtte og heppe på hinanden. Der er masser af fede events, koncerter og vilde fester som man ikke MÅ gå glip af.

 

Piger som Camilla Maria Eskildsen, Rie Hygum Nielsen, Natalie Jespersen, Colette Tao Birk, er helt klart piger der burde stille op til DM i Freestyle ski.

Piger som Mia Brogaard, Maalia Lynge C, Christine Ringsted, Karen Gøtsche, Laila Friis-Salling og Lina Jespersen, er helt klar piger der burde stille op til DM i snowboard.

 

Nu er det sagt,

Piger jeg håber i vil være med, for i er gode, og i er seje !

/Maya, Tenna og Freek

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.