SKIJamie Pierre død i lavine

Redaktionen11 år siden1 min

 

Ifølge nyhedsmedier i Utah, døde den professionel skiløber Jamie Pierre i en lavine i går nær Little Cottonwood Canyon, USA . The Salt Lake Tribune rapporterer, at Pierre udløste en lavine i det sydlige Chute-området, der skubbede ham ud over en klippe. Jamie havde en lang og spændende karriere i skibranchen. Det omfattede filmsegmenter med TGR, MSP, Niveau 1, Wind Up Film og Warren Miller Entertainment. I 2006 var Jamie med til at revolutionere sporten ved at droppe en 74 meter klippe.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G0SDQcm0VcU&feature=player_embedded[/youtube]

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.