SKISNOWBOARDDanmarks vildeste urbanrail

Jens Peter Frederiksen9 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2011/11/vildesterail1-1.jpg

Har du hvad der skal til for at cleare Danmarks nok vildeste urban rail? Vi honorerer den som tager turen til Kalundborg og claimer.

Foran det gamle rødstensmurede sygehus i Kalundborg finder du dette handrail.  I midten af en gammel nedslidt trappe skyder det op ad jorden og skaber støtte til den trætte hånd.  Railet er målt til omkring 40 meter. Kinksne er talt, 10 i alt. Efter de første 5 meter kommer det første kink og railet drejer en smule til ventre i en C bue.

Riders.dk udlover en præmie til den der har mod nok til at give railet et go’! Det skal selvfølgelig dokumenteres på video eller foto. Derudover udloves også en mindre præmie til dem der mener de kan finde et vildere urbanrail her i lille Danmark.

Der går rygter om at norske Field Productions vil komme til Danmark denne vinter for at prøve kræfter med dette rail..

 

http://vimeo.com/31956208

 

 

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

4 comments

 • lol

  november 18, 2011 at 12:50 pm

  Fuldstændig latterligt… Sorry jeg hater, men der er på ingen måde nogen dansker som er i stand til at kunne tage dette rail. Ikke engang halvdelen…..

  Reply

 • BOSS

  november 18, 2011 at 3:14 pm

  Selleri. Stop hating!

  Reply

 • Selleri

  november 20, 2011 at 10:17 pm

  Jeg vil ikke afvise at der er en dansker der kan naile det her, men det er usandsynligt. Det er ikke specielt høj risiko, men man skal have amok meget fart på ind i det, ellers går man sgu i stå på de flade stykker. Men vi gir det sgu da et skud til vinter!

  Reply

 • Selleri

  november 20, 2011 at 10:18 pm

  Og jeg tror absolut godt der er nogen der kan tage halvdelen.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.