SHERIDERSNorske jenter gir' den gas..

Redaktionen10 år siden1 min

Lilly Murud og Tiril Sjåstad Christiansen er begge 16 år gammel og går på Norges Toppidrettsgymnasium i Lillehammer. De giver den seriøst meget gas i parken, som du kan se I deres første episode af L&T Theory . Igennem vinteren vil de to piger lave webisodes omkring deres hverdag i Lillehammer, samt deres ture rundt i Europa.

Hvis du vil vide mere om NTG kan du følge den danske freestyle skiløber Thomas Trads, der går på skolen. Se hans blog her

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.