SURFWINDSURFStorm over Danmark

Redaktionen9 år siden1 min

 

Det har været en ekstrem weekend med storm til hele landet. Langs den jyske vestkyst blev der i går eftermiddags målt vindstød på 35, 8 m/s (uofficielle målinger), hvilket vil sige orkanstyrke! Det har dog ikke holdt de danske windsurfere tilbage fra det kolde og mørke vand. Der har været fuld aktivitet på vandet langs den sjællandske nordkyst og jyske vestkyst hele weekenden.

Hvis du har fotos fra din surftur i weekenden, må du gerne sende det til os på info@riders.dk.

 

Et videoklip fra TV2 Midt/Vest i går aftes.

 

foto//John Carter

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.